Wieniläisverta Sara Hylton

ISBN:

Published:

Hardcover


Description

Wieniläisverta  by  Sara Hylton

Wieniläisverta by Sara Hylton
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | | ISBN: | 6.70 Mb

Rachel Arden on viettänyt rauhallista elämää englantilaisessa maaseutupappilassa. Vasta vuosia hänen äitinsä kuoleman jälkeen paljastuu Rachelin oikea syntyperä. Kirjeessään tyttärelleen hänen äitinsä toivoo että Rachel palauttaisi haukkaa esittävänMoreRachel Arden on viettänyt rauhallista elämää englantilaisessa maaseutupappilassa.

Vasta vuosia hänen äitinsä kuoleman jälkeen paljastuu Rachelin oikea syntyperä. Kirjeessään tyttärelleen hänen äitinsä toivoo että Rachel palauttaisi haukkaa esittävän riipuksen Wieniin Meinhartin suvulle. Tähän samaan sukuun Rachelkin oikeastaan kuuluu, mutta hänen äitinsä ensimmäisen avioliiton on mitätöinyt itse Itävallan keisari.

Mahtava Meinhartin kreivi ei saanut naida keisarillisen baletin tanssijatarta.Rachel matkustaa Wieniin ja palauttaa korun. Mutta koska hänen on ansaittava elatuksensa, hän jää Meinhartin perheen palvelukseen tyttären kotiopettajattareksi.

Tytär on hemmoteltu ja pahantapainen eikä kopea kreivitär Meinhart myöskään suhtaudu kovin suopeasti tyhjästä ilmestyneeseen köyhään serkkuun. Kreivi on paljon poissa ja synkässä keskiaikaisessa linnassa tapahtuu kummallisia asioita. Rachelille alkaa hiljalleen valjeta mitä on tekeillä. Hänen on pelastettava ystävättärensä Sophia. Mutta kehen voisi luottaa? Voiko kehenkään? Onko myös hänen rakastamansa mies sekaantunut valonarkoihin puuhiin?

Rachel seisoo linnan kellarissa vastakkain paholaisen papin kanssa. Hetken kuluttua hän näkee kuka on tuon naamiona takanaEnter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Wieniläisverta":


giantclaim.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us