A titokzatos kés (Az Úr sötét anyagai, #2) Philip Pullman

ISBN: 9789635477715

Published:

Hardcover

326 pages


Description

A titokzatos kés (Az Úr  sötét anyagai, #2)  by  Philip Pullman

A titokzatos kés (Az Úr sötét anyagai, #2) by Philip Pullman
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 326 pages | ISBN: 9789635477715 | 8.23 Mb

Hungarian translation (C) Borbás Mária, 2002Az oxfordi Will Parry tizenkét éves fővel egyetlen támasza zavart viselkedésű édesanyjának: állapotát mindenáron titkolni akarja mások elől, mert fél, hogy őt is elveszíti, akárcsak rég eltűnt apját, aMoreHungarian translation (C) Borbás Mária, 2002Az oxfordi Will Parry tizenkét éves fővel egyetlen támasza zavart viselkedésű édesanyjának: állapotát mindenáron titkolni akarja mások elől, mert fél, hogy őt is elveszíti, akárcsak rég eltűnt apját, a rejtelmes felfedezőt.

Amikor gyanús férfiak kezdenek szaglászni a házuk táján, senkinek nem mer szólni, úgy gondolja, saját erejéből halaszthatatlanul fel kell göngyölítenie a családi titkot. Már megtanulta, hogy az élet kegyetlen, de nem sejtheti, hogy forrong körülötte ég és föld. Oxfordi kislány Aranyszájú Lyra is, Lord Asriel leánya, akit a trilógia előző kötetében már megismerhettünk.

A patinás Jordan-kollégium falai közt nevelkedett, és nagy szakértelemmel kezeli a mindentudó, színarany aletiométert. De gyakorlati dolgokban már korántsem ilyen járatos, nem tudja, hogyan kell önállóan hajat mosni, egy rántottát megsütni.A fiú és a lány azonos nevű városban lakik, mégis két különböző világban, és ez szó szerint értendő. Mindketten elvetődnek ugyanis egy harmadikba, egy különös tengerpartra, ahol híre-hamva sincs felnőttnek, és fokról-fokra kiderül, találkozásuk korántsem véletlen...Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "A titokzatos kés (Az Úr sötét anyagai, #2)":


giantclaim.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us