E.ON Engergieleverancier  Atoomstroom  Eneco  Goedkope Energiemaatschappij
 

Home

E.ON Engergieleverancier

Atoomstroom

Eneco

Goedkope Energiemaatschappij

Websites Energieleverlanciers

E.ON Tarieven

Vergelijk Energieprijzen

Atoomstroom

Noordpool

Volg mij op Twitter

Noordpool Nieuws

Veelgestelde Vragen Claim

Algemene Vragen Claim

Informatie Noordpoolpakket

Noordpool Feiten

Eerste Claimhouder

Recensies

Noordpool Bibliografie

Bestel Noordpoolpakket

Disclaimer

Sitemap

   

E.ON Energieleverancier

E.ON  Energieleverancier levert groene energie dat geen CO2 uitstoot oplevert. CO2 zorgt voor opwarming  van de aarde.  Men streeft ernaar geen fossiele brandstoffen(olie en gas) te gebruiken bij het opwekken van energie. Olie en gas zorgen wel voor veel CO2 uitstoot en beschadigt daardoor de ozonlaag van onze Aarde.

E.ON is 1 van de grootste energieleveranciers van Europa.

EON overstappen

Overstappen van uw huidige energieleverancier naar Eon hoeft u niet zelf te doen. Eon’s overstapservice zorgt voor het opzeggen van uw huidige contract. U zit tijdens het overstappen geen seconde zonder stroom en u heeft een bedenktijd van 7 dagen.

Uw contract wordt niet stilzwijgend verlengd zoals bij de meeste andere aanbieders wel gebruikelijk is.

Welk contract kiezen

Kiest u voor Jaarcontract dan bent u het goedkoopste uit. Waarom? Elk jaar kunt u dan zelf zien of u nog wel bij de goedkoopste aanbieder zit. Wordt ook door de Consumentenbond aangeraden vanwege dezelfde reden.

Ook: geen zorgen over al dan niet stijgende energieprijzen en u krijgt groene energie. Hiervoor betaalt u niet meer dan bij grijze energie.

Energie leveranciers vergelijken

Belangrijk: de goedkoopste energieleverancier is niet degene met de hoogste kortingen. Bij vergelijking van de energiekosten op jaarbasis moet u ook rekening houden met de meterkosten, netwerkkosten, belastingen, BTW en mogelijk boetes die u bij voortijdig overstappen moet betalen. Is uw aanbieder dan nog steeds de goedkoopste?

Tarieven E.ON

Volgens de Consumentenbond behoort E.ON tot  1 van de goedkoopste energieaanbieders in Nederland. De energiemaatschappij heeft 30 miljoen klanten in Europa.

Tarief 1 Jaar Vast actie: 2mnd gratis stroom  
137 euro gem. p.m Inc. netwerk en leveringskosten. Meer info  
Alle Tarieven en Mogelijkheden  

Welke manieren van energie gebruikt E.ON

Windmolens –  Voor de kust van Engeland is E.ON een windmolenpark aan het bouwen.  Indien dat gereed is zal het meer dan 750.000 huishoudens van zowel met goedkope als groene energie kunnen bedienen.

Zonne-energie- Zowel in Frankrijk als in Afrika (Sahara) is men bezig om zonnepanelen op te richten. Het project in Afrika moet zelfs meer dan 15 procent van onze energiebehoeften gaan vervullen.

Water – zowel stromend water als vallend water (waarbij men het hoogteverschil gebruikt om elektriciteit mee op te wekken) kan worden gebruikt om de consument van stroom te voorzien. Waterkrachtcentrales zorgen ervoor dat het van de bron naar de consument kan worden gebracht. E.ON heeft in Duitsland een waterkrachtcentrale die ook in onze energiebehoefte voorzien.

De bovenstaande manieren om schone energie op te wekken voor huishoudens zijn vrij van CO2 uitstoot. Ze dragen dus niet bij tot de opwarming van de Aarde.

Biomassa CO2 neutraal

Biomassa is energie die wordt opgewekt door organisch materiaal te verbranden. Dan komt wel CO2 in het milieu, maar is niet meer dan dat de natuur zelf bijdraagt aan CO2 wanneer de planten op natuurlijke manier waren vergaan. Daarom wordt deze manier van energie opwekken ook wel CO2 neutraal genoemd.

Kernenergie

Geeft zelf geen CO2 uitstoot bij het opwekken van energie, is op zich schone energie en  goedkoop. Bij het winnen van uranium dat voor kernenergie wordt gebruikt wordt weer wel CO2 uitgestoten.

Deze combinatie van manieren die E.ON gebruikt om aan onze energiebehoeften te voldoen zorgt ervoor dat we zo min mogelijk gebruik hoeven te maken van olie en gas. Deze brandstoffen zijn eindig en dragen bij aan de opwarming van de Aarde.

Meer info over E.ON

Op deze site

E.ON Engergieleverancier levert groene stroom.

Atoomstroom

Eneco

Zonnepanelen

Home

Sitemap

 

 

   

 

 

Giantclaim.com © 2007-2014 Contact