Null
De Eerste Burgerclaim Ter Wereld Op De Noordpool: Een Giant Claim!.

Met onze "burgerclaim" op de Noordpool maken wij geen kans op de Noordpool en zijn rijkdommen. Er zal dus ook geen serieuze actie worden ondernomen om de Noordpool te claimen.

Maar het is wel  een prachtig en uniek cadeau, toch?! Zeg nou zelf, wat is er mooier dan iemand een claim op de Noordpool te geven?

Bestel Noordpoolpakket

Null

 

Prijs Noordpool Pakket, inclusief uw eigen gepersonifieerde Noordpool claimcertificaat: Ä9,99 inclusief verzendkosten en BTW. De claim zelf is gratis.

Levering: binnen 3 dagen.

 

Bestel met PAYPAL of creditcard (NL en BelgiŽ).

Mogelijkheden: U kunt betalen rechtstreeks met uw Paypal account of via uw credit card (Mastercard, Visa of American Express). Betaling met uw credit card wordt ook via Paypal afgehandeld. Sorry, nog geen iDeal mogelijk. Paypal is minstens zo eenvoudig en veilig.

Info veilig betalen

Instructie

Vul onder de tekst " Naam op claimcertificaat" de naam in die u op het claimcertificaat wilt hebben, maximaal 30 tekens.

Dat mag uw eigen naam zijn, de naam van degene aan wie u het certificaat cadeau wilt doen of de naam van uw bedrijf. Wat u wilt. Klik daarna op de Nu Kopen knop.

Betaling wordt afgehandeld door Paypal.

Naam op claimcertificaatAlternatief: Als u geen Paypal of credit card heeft kunt mij ook rechtstreeks betalen. Instructies:

E-mail mij de naam die u op het certificaat wilt hebben en het adres waar het Noordpoolpakket naartoe moet worden gestuurd. U krijgt dan een e-mail terug met het rekeningnummer waarop u 9,99 euro kunt storten. Na betaling stuur ik het pakket naar u op.  Email: Giantclaim (at) gmail.com KvK 59254777

Noordpool Onderwerpen

Noordpool Nieuws

Veelgestelde Vragen Claim

Algemene Vragen Claim

Informatie Noordpoolpakket

Noordpool Feiten

Eerste Claimhouder

Recensies

Noordpool Bibliografie

Bestel Noordpoolpakket