E.ON Engergieleverancier  Atoomstroom  Eneco  Goedkope Energiemaatschappij
 

Home

E.ON Engergieleverancier

Atoomstroom

Eneco

Goedkope Energiemaatschappij

Websites Energieleverlanciers

E.ON Tarieven

Vergelijk Energieprijzen

Atoomstroom

Noordpool

Volg mij op Twitter

Noordpool Nieuws

Veelgestelde Vragen Claim

Algemene Vragen Claim

Informatie Noordpoolpakket

Noordpool Feiten

Eerste Claimhouder

Recensies

Noordpool Bibliografie

Bestel Noordpoolpakket

Disclaimer

Sitemap

 

   

Atoomstroom

Atoomstroom levert u elektriciteit dat via kerncentrales is opgewekt.  De meeste elektriciteit komt uit Frankrijk. Dat land haalt meer dan 70 % van hun energiebehoefte uit atomen. Er mot ook nog atoomenergie uit Borssele.

Voordeel: het is schoon, geen CO2 uitstoot en het is zeker goedkoper dan de meeste energieleveranciers, ook volgens de Consumentenbond. Aan u de keus. Volgens Atoomstroom.nl  zijn hun klanten vaak hoogopgeleide consumenten.

Verrassing: Greenpeace is niet gecharmeerd om op deze manier elektriciteit op te wekken.  Die vindt dat het niet milieuvriendelijk is omdat bij de bouw van de kerncentrales toch CO2 uitstoot plaatsvindt en denkt dat we de planeet moeten redden door alleen gebruik te maken van niet fossiele, milieuvriendelijke energiebronnen.

Greenpece stelt een energierevolutie voor door op een slimme manier energiebronnen te gebruiken. Dan is het gebruik van vervuilende brandstoffen en kernenergie niet meer nodig om aan onze energiebehoeften te kunnen voldoen.

CO2 uitstoot gebeurt overigens ook bij de bouw van windmolens en het in elkaar draaien van zonnepanelen.

Nadeel atoomenergie:

Het risico van een ongeluk. In Japan was er sprake van een complete meltdown, hoewel dat te maken had met een alles verwoestende aardbeving. Blijkt dat deze energiecentrales gebouwd waren op een tektonische breuklijn.

Ook het opslaan van radioactieve afval die dit oplevert geeft problemen. Het moet voor duizenden jaren veilig worden opgeborgen.

Voorstanders

Voorstanders zijn er ook: zij vragen zich af of we gewoon niet kernenergie nodig hebben om het CO2 uitstoot terug te brengen. Het programma 1 vandaag heeft hier in haar uitzending een item aan gewijd: Kernenergie jazeker Een opmerkelijke voorstander van kernenergie in die kamp is Patrick Moore, oud-directeur van Greenpeace.

Atoomstroom.nl heeft nu ook een actie lopen: Atoomstroom 150 cashback U krijgt dus 150 euro retour. Men zegt goedkopere stroom te leveren dan Essent (386,16 goedkoper) , Nuon (483 euro) en Eneco (305,91 euro). Bron: Prizewise

Alternatief: Energieleverancier van duurzame energie

Meer links over Kernenergie op de site van de Koninklijke Instituut voor Ingenieurs, afdeling kerntechniek

Vind de goedkoopste energieleverancier bij onafhankelijke energievergelijkingssite

Alternatief: E.ON levert groene energie. Ze hebben nu een actie waarbij u tot 6 maanden gratis stroom krijgt.

E.ON Engergieleverancier

Atoomstroom

Eneco

Zonnepanelen

Home

Sitemap

   

 

 

Giantclaim.com 2007-2014 Contact